Gemaakt voor de toekomst – aroTHERM plus

De nieuwe aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is snel geïnstalleerd en zo krachtig dat hij zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten kan worden toegepast. De drievoudige oplossing voor verwarming, koeling en warm water aroTHERM plus verkleint uw C02-voetafdruk en is bovendien uiterst energie-efficiënt. Ontdek welke voordelen deze nieuwe warmtepomp voor u brengt.

Hoog tapwatercomfort

In combinatie met de uniTOWER plus biedt de aroTHERM plus het beste comfort voor warm water. Dit geldt zowel voor lange douchebeurten als stortdouches. Met een opslagcapaciteit van 188 liter biedt de uniTOWER plus voldoende warm water voor een gezin van vijf personen.

Ideaal voor renovatie

De aroTHERM plus is uw nieuwe troef voor renovatieprojecten. Met een hoge aanvoertemperatuur van 75°C is het mogelijk om het systeem met radiatoren in de warmtepompstand te laten draaien, zelfs bij een verwarmingstemperatuur van 65°C en een buitentemperatuur zo laag als -10°C.

Dit betekent dat u dit model warmtepomp kunt gebruiken om een gasaansluiting in vrijstaande huizen of rijtjeswoningen kunt vervangen.

Superstil

Dankzij het Sound Safe System is de aroTHERM plus zo stil als ritselende bladeren. Met een geluidsniveau van slechts 28 dB(A) op een afstand van 3 meter in de nachtmodus kan de buitenunit zonder problemen worden gebruikt, zelfs in dichtbebouwde gebieden met rijtjeshuizen.

Milieuvriendelijke technologie

Het gebruikte koudemiddel, R290, heeft een bijzonder lage GPW (Global Warming Potential) van 3, wat betekent dat het systeem zeer milieuvriendelijk is.

Het verbruik is ook vriendelijk voor het klimaat: de aroTHERM plus is zeer efficiënt en kan worden gecombineerd met zonnepanelen. Hierdoor kunt u uw ecologische voetafdruk eenvoudig verminderen.

Wilt u meer weten over de aroTHERM plus?

Vraag naar de vele mogelijkheden en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur een e-mail naar info@installatiebedrijf-wielinga.nl of bel ons op 0511-420697.

Vaillant Logo